Mercedes Benz je bila že od nekdaj moja sanjska znamka

Približno štiri leta nazaj, sem opravil svoj vozniški izpit. Takrat pa se spomnim, da sem si zelo hitro priskrbel nek poceni avtomobil, s katerim sem si nato nabiral vse izkušnje, ki so mi še manjkale. Ta avtomobil, pa je bil zelo majhen, ter je bil res zgolj avto za začetek, saj je bil tudi že zelo izrabljen, kajti na sebi je imel že kakšnih 200 tisoč prevoženih kilometrov. Tako pa sem se sedaj, ko sem prihranil že kar nekaj denarja, ter bi si tudi lahko že privoščil kakšen manjši kredit, odločil, da si bom kupil popolnoma nov avto.

Avtomobilska znamka, ki pa mi je bila všeč že od otroštva, ter sem že zelo dolgo vedel, da si jo bom nekoč privoščil, pa je bila Mercedes Benz. Mercedes Benz mi je že od nekdaj imel zelo poseben čar okoli celotnega modela. To pa že od vseh starih modelov te znamke, pa vse do novih. Vedno pa mi je bil všeč njihov nekoliko agresiven izgled, ki pa kriči po Nemškemu avtomobilizmu, kateri pa je na zelo visokem nivoju.

Tako pa sem se sedaj res odločil, da bo Mercedes Benz moj naslednji avto. Odločiti pa se je bilo le še potrebno, kateri model bi mi bil najbolj všeč. Razmišljal pa sem predvsem med dvema različnima modeloma, katera pa sta bila med seboj kar različna, saj je pri enemu šlo za SUV, oziroma družinsko terenski avtomobil, drugi pa je bil limuzina. Tako pa govorim o Mercedes Benz GLS in pa Mercedes Benz C klasa. 

Glede na vse faktorje mojega trenutnega življenja, pa sem se na koncu odločil, da si bom izbral kar C klaso. Ta pa je bila tudi nekoliko cenejša, tako da si nisem rabil priskrbeti tako velikega kredita, saj so moji prihranki pokrili velik del tega nakupa. Sedaj pa si lahko končno izpopolnim to mojo otroško fantazijo, da bo nekoč Mercedes Benz tudi moj.

Mercedes Benz je bila že od nekdaj moja sanjska znamka