Najem pos terminala kar na mojem telefonu

Ker sem zelo podjetna in sem vedno želela poleg redne službe zaslužiti še kaj dodatno sem se odločila za popoldansko delo in sicer sprehajanje psov. To počnem že vrsto let in kakšnih deset let nazaj nihče od strank ni vprašal za plačilo z kreditno kartico, v zadnjih letih pa je to postalo zelo pogosto. in mislim, da sem celo izgubila nekaj strank, ker te možnosti nisem ponujala. Zato sem se odločila, da bo najem pos terminala morala postati moja nova poslovna poteza. Tako si bom lahko ponovno pridobila stranke in razširila svoje poslovanje. 

Res nisem vedela kako naj se tega lotim. In skoraj sem že obupala, saj sem brskala po internetu in nisem našla nič uporabnega. V bistvu nisem imela pojma kaj pomeni najem pos terminala, saj sem veliko časa preživela z psi zunaj in nisem bila ravno vešča uporabe kartic. Na srečo sem imela stranko, ki me povprašala po možnosti plačila s kreditno kartico in zaupala sem ji, da bi zelo rada najem pos terminala, vendar ne vem kam se za to obrniti. To je bila poteza dne.

Najem pos terminala kar na mojem telefonu

Priporočala mi je odlično podjetje, s katerim sodeluje tudi ona in preavi, da ima odlične izkušnje. Takoj naslednji dan sem jih poklicala in svetovali so mi glede vsega in tako povedali, da lahko v bistvu moj android telefon postane moj pos terminal, pri njih je možen najem pos terminala v obliki aplikacije, ki si jo prenesem na telefon prek trgovine play. Omogočiti moram še NFC poslovanje in moj telefon je spodoben celo plačevanja brez dotika.   

Vse to sem uredila in bila navdušena, saj je ta najem pos terminala omogočal ne samo plačevanje s karticami ampak tudi vsemi ostalimi alternativnimi plačilnimi metodami. Prav tako je bil v ta najem pos terminala vključeno plačevanje z gotovino in tako sem imela končno na enem mestu celoten pregled poslovanja.