Nove rolo zavese, ki so zamenjale žaluzije

Pred kratkim kupljene rolo zavese so res zelo polepšale moj dom. Nisem si niti mislila, da mi bodo zares všeč, ampak je moj mož vztrajal, da jih kupiva. Običajno sem jaz tista, ki vztraja pri nečem tako, kot je on vztrajal pri tem. Tako, da nisem imela kaj kot pa, da jaz popustim. V tistem hipu sem si rekla le to, da si želim, da so nevtralne, ker ne bi rada, da mi vedno skačejo v fokus. Res sva na koncu izbrala nevtralne rolo zavese, ki so bile, tudi meni najbolj všeč od vseh. Seveda mi pa same rolo zavese nikakor niso bile kaj preveč všeč. 

Ko sva do konca vse pospravila, nazaj postavila vse pohištvo in dekoracijo, pa sem končno videla, da v resnici rolo zavese niso nič drugega, kot zelo lepe. Mislim, da je bila zelo dobra odločitev, ko sem popustila pri moževi vztrajnosti in so tudi meni sedaj te zavese postale všeč. Skoraj lahko rečem, da mi verjetno druge zavese ne bi bile tako zelo všeč. Tokrat je za spremembo mož imel res prav, da bodo te zavese idealne za najin dom. Definitivno ne nasprotujem niti malo temu, ker je res lepo sedaj tukaj. 

Končno je bil čas, ko se je vse zaključilo z delom in sem lahko odšla na kavč brez kakršnih koli dodatnih obveznostih. Večerjo si bom danes kar naročila, ker imam dovolj kuhanja in dela za ta teden. Moram si vzeti odmor, ker bom drugače pregorela. Premalo lenarim in uživam in to res ni več dobro. Sem pa vsaj rešena enega zlo pomembnega dela, ki me je ves čas preganjal in to so bile zavese. Žaluzije, ki so bile prej tam, mi nikakor niso bile všeč, tako so bile te rolo zavese prava rešitev za to, pa čeprav v trgovini nisem bila popolnoma prepričana. 

Nove rolo zavese, ki so zamenjale žaluzije