Od tega, da je delovna obutev pred hišo, do tega, da je čista v notranjosti

Tokrat je bila delovna obutev tako umazana, da sem jo pustila, ker pred vrati hiš. Najprej sem mislila, da jo bom vseeno vzela notri, ampak ko sem malce bolje pomislila, sem se odločila, da bi bilo bolje, da ne.

Najprej sem se sezula in poskrbela, da je delovna obutev zunaj na varnem. Potem sem odšla v hišo. Najprej sem potrebovala topel tuš in sveža oblačila. Ko sem to uredila, sem se odločila, da si bom še nekaj skuhala. Bila sme toliko časa zunaj in delala, da sem bila čisto premražena in sestradana Najprej sem morala poskrbeti zase, ker sem vedela, da drugače ne bom za nikamor več danes.

Od tega, da je delovna obutev pred hišo, do tega, da je čista v notranjosti

Ko sem vse uredila, kar sem morala urediti zase, sem se odločila do se bo delovna obutev, vseeno očistila že danes, da jo bo lahko pospravila na toplo. Čez dva dneva me namreč ponovno čaka urejanje vrta in res si ne želim, da bi bila moja delovna obutev mrzla in umazana. Vem, da bo v vsakem primeru potem takšna, ko bom zaključila delo, ampak to vseeno ne pomeni, da moram v takšni obutvi začeti delo. Vsekakor je bolj prijetno, če je delovna obutev kar se, da čista in topla, ko delam.

Odšla sem ven iz hiše in moja delovna obutev je bila na srečo še vedno tam. Sicer nimamo ravno dogodivščin, da bi kdo kdaj kaj vzel, ampak nikoli se ne ve. Vzela sem obutev s seboj na toplo in najprej pripravila čistilo za čevlje in posodo kjer bom lahko obutev očistila. Videla sem, da je delovna obutev kar precej umazana in to je pomenilo le to, da me čaka zelo veliko dela. Po eni strani sem vseeno upala, da ni tako zelo umazana, ampak sem se očitno malce zmotila. Ko je bila delovna obutev končno očiščena je pa končno prišel čas za moj počitek.