Slap Boka je bil v živo zelo veličasten

Slap Boka je bil v živo zelo veličasten

Nekaj časa nazaj, smo se s prijatelji dogovarjali, kam bi se tokrat odpravili na kakšen enodnevni, ali pa dvodnevni izlet. Tako pa smo bili vsi zelo veliki ljubitelji pohodništva, tako da se nam je zdela ideja, da bi se odpravili na slap Boka, zelo dobra. Prav tako pa smo že tudi slišali, da je slap Boka za v živo videti, res zelo veličasten, kar pa nas je tako le še bolj spodbudilo k temu, da se odpravimo tja. 

No tako pa smo se res zmenili in si vzeli en dan časa, da smo se odpravili v soško dolino, kjer se je sam slap Boka nahajal. Ko pa smo parkirali avto, pa nas je nato čakalo še nekaj hoje, katera pa je bila zelo prijetna zaradi tega, ker je narava v soški dolini res zelo lepa, ter smo se tako lahko sprehodili po zelo prijetnih poteh.

Ko pa smo prišli do samega slapa Boka, pa smo bili res zelo fascinirani. Najbolj nas je presenetila sama višina slapa. Tako pa je slap Boka trenutno najvišji slap v Sloveniji saj je visok neverjetnih 144 metrov, ter tudi širok 15 metrov. To pa je bilo v živo res neverjetno za videti, ter smo tako bili vsi res zelo osupli, ko smo prišli do tega slapa. 

No tako pa nam je bil ta izlet res zelo prijeten, sprva že zaradi tega, ker je bila pot do soške doline zelo prijetna, nato pa smo se tudi lahko sprehodili po čudoviti naravi, kar pa nam je vsem zelo všeč. Nato, ko pa smo zagledali slap Boka, pa smo bili še vsi zelo osupli, ter je bila to še češnja na vrhu torte.

Zato pa se bomo sedaj zagotovo še kdaj odpravili do tega slapa, saj ga je bilo res zelo čudovito videti v živo in smo tukaj res zelo uživali.